Popust!

Paint roller – bojanje zidova nikad lakše i čistije

kn199.00 kn109.00

Sada možete kupiti valjak za bojanje Paint Roller Plus po najboljoj cijeni.

Riječ je o jednom od naših dugo iščekivanih proizvoda. Ovaj fantastičan valjak za bojanje koji se može puniti bojom iznenadit će vas baš zbog svog visokog kapaciteta bojanja. Osim toga, osmišljen je tako da ne troši nepotrebno ni kap boje što je ujedno i jedna od njegovih najznačajnijih prednosti. Sigurnosni poklopac valjka tu je da se izbjegne prolijevanje i kapanje.

Valjak Paint Roller Plus vrlo je praktičan budući da vam zahvaljujući svom unutrašnjem punjenju omogućava da brže ličite. Jedno punjenje dovoljno je za bojanje 25 m2. Vrlo je lagan i jednostavno se koristi. Lako se čisti i zauzima vrlo malo prostora tako da ga po završetku bojanja možete držati gdje vama najbolje odgovara.

Ovaj praktičan komplet za bojanje uključuje:

1 punjivi valjak za bojanje Paint Roller Plus (površina valjka: cca. 16 cm duljina x 9 cm promjer)
3 produljive drške (do 71 cm)
1 vrč za punjenje (cca. 17 x 15 x 7 cm)
1 kutni valjak (površina valjka: cca. 7 cm duljina x 9 cm promjer)
Kraj ovog valjka za bojanje moći ćete zaboraviti na kapanje i prolijevanje te više nećete morati svako malo puniti valjak bojom. Bojite zidove svog doma na brz i ugodan način uz ovaj valjak Paint Roller Plus. Uređenje kuće sada će biti toliko lakše zahvaljujući ovom besprijekornom i neizostavom pomoćniku.

Nema na zalihi

Opis